W.S.V. de Zuidzoomers
OOSTERBEEK
Over ons

Onze Wandelsport vereniging  is één van de oudste verenigingen van Nederland, deze is op 2 Mei 1933 opgericht.

Voorheen wandelden wij veelal in groepsverband, mogelijk kent u ons daar (nog) van. Wij presenteerden ons bij o.a. de Airborne wandeltocht met diverse groepen. Ook organiseerden wij zelf verschillende wandeltochten, zoals de St Nicolaaswandeltocht, Veluwse Lentetocht  en de Avondvierdaagse Oosterbeek.

Op dit moment wandelen wij niet meer in groepsverband. Wij wandelen gezamenlijk met de actieve leden, in en rondom Oosterbeek over diversen afstanden variërend van 5, 10 en 15 Km en wel meer. In en rondom Oosterbeek wil zeggen dat we lopen op georganiseerde wandeltochten van collega wandelsportverenigingen op max. een uur rijden per auto vanaf Oosterbeek. Totaal nemen wij deel aan 12 tot 14 wandeltochten tochten per jaar van eind Maart tm November.

De contributie bedraagt € 3,00 per maand. Daaruit worden de inschrijfgelden van de wandeltochten betaald, de vervoerskosten én ontvangt u een T-shirt en een trainingsjack.  

Wilt u eens ervaren hoe het is om met ons mee te wandelen? Schroom dan niet om nu lid te worden, of een keer  geheel vrijblijvend met ons mee te gaan.

Meldt u aan bij :

Dik van Soest (voorzitter)

Volg ons op Facebook

Hier volgt binnenkort de algemene informatie van onze vereniging.